Co-trainers

Acteur én trainer in 1 persoon!

Onze co-trainers zijn zeer ervaren en op diverse manieren interactief inzetbaar. 
Wilt u van uw training of bijeenkomst een succes maken? Komt u expertise en handen tekort? Wij kunnen u professioneel ondersteunen. 

 1. Een interactieve training of workshop voor alle medewerkers tegelijkertijd
  Met de inzet van meerdere co-trainers kunnen we interactieve (team)bijeenkomsten of workshops verzorgen voor meerdere deelnemers in een bedrijf of organisatie. We kunnen deze tot een groot succes maken. Met aandacht voor 1 of meer thema's. In de vorm van bijvoorbeeld een carrousel aan themaworkshops, meerdere paralelworkshops of trainingen tegelijkertijd.                                                                  

 2. Werken in kleine groepen
  Co-trainers kunnen u als trainer ondersteunen, wanneer u een te grote groep na een introductie opdeelt in 2 of meerdere kleine groepen. De trainer werkt dan samen in een groep met een trainingsacteur en de co-trainer(s) werken in de andere groep(en) zelfstandig. Deelnemers kunnen dan intensiever in kleine groepjes werken aan persoonlijke leerwensen.
                                                                                                                                                                      
 3. Specifieke vaardigheden oefenen
  De co-trainers werken zelfstandig met een (kleine) groep deelnemers wanneer de klant of trainer het belangrijk vindt dat de deelnemers specifieke vaardigheden en gedrag oefenen. 
                                                                                        
 4. Starten met een interactieve regiescène
  Bij de inzet van 2 of meer trainingsacteurs/co-trainers bij een training, kan er gestart worden met bijv. een regiescène rond het thema voor de gezamenlijke groep. Een echte ijsbreker! Daarna wordt er gewerkt in kleinere groepen aan persoonlijke leerwensen. Deze aanpak wordt door opdrachtgevers en deelnemers als zeer prettig ervaren.

Vraag naar onze mogelijkheden! 

Thema's

Lees verder >

Onze klanten

Lees verder >