Home  >  Trainingen  >  Inzetbaarheid vergroten


Inzetbaarheid vergroten

Binnen bedrijven en organisaties wordt er steeds meer werk gemaakt van Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit binnen teams door de diverse deskundige Arbodiensten in samenwerking met trainingsacteurs en cotrainers van ons bureau.
 

  • Blijvend leren is noodzakelijk voor duurzame inzetbaarheid.
  • Serieus werk maken van duurzaam leren is noodzakelijk voor blijvende arbeidsparticipatie.
  • De steeds sneller verouderende kennis, gecombineerd met de ontgroening en de vergrijzing, zorgen voor kritieke tekorten op de arbeidsmarkt, die actie noodzakelijk maken.
  • Goed en relevant opgeleid personeel is een eerste voorwaarde om als kenniseconomie de strijd aan te gaan met andere landen.
  • Werkgevers moeten zich bovendien realiseren dat waar vroeger toegang tot financiële middelen en technologie van strategische betekenis waren, nu het menselijk kapitaal het verschil maakt. In de 'Human Age' zijn getalenteerde werknemers een schaars goed. Zij zullen steeds vaker kiezen voor bedrijven die hen de beste ontwikkelingsmogelijkheden bieden.

 
Wilt u ook professionele acteurs- en cotrainersinzet om de verschillende vaardigheden te oefenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 79431

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >