Home  >  Onze diensten  >  Trainingsacteurs


Trainingsacteurs inhuren

Wilt u een acteur inhuren bij uw trainingen, workshops, games, assessments, bedrijfsfilm, e-learning, interactieve bijeenkomst, Mystery Guest of kick-off?


Vind u het belangrijk dat:

 • Uw medewerkers ervarend leren?
 • De theorie wordt gelinkt aan de praktijk van alledag?
 • Uw medewerkers bepaalde vaardigheden en competenties versterken door vooral te oefenen met realistisch spel?
 • De trainingsacteur ervaren is in het geven van passende en opbouwende feedback op maat in en uit de rol?
 • De trainingsacteur een professionele acteur is met een ruime ervaring als trainingsacteur?
   

Bureau Hetsen & Visschers levert

 • Professionele acteurs in spel, feedback en inhoud
 • Inzetbaar in alle branches en bij diverse thema's
 • Expertacteurs t.b.v. diverse thema's, sectoren en doelgroepen zoals bijv. bij trainingen in het onderwijs, bedrijven en organisaties, overheden, medische sector, geestelijke gezondheidszorg, organisaties voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Trainingen en workshops rond diverse thema's zoals bijv. Gespreksvaardigheden, Verzuimgesprekken oefenen, Veiligheid en gedrag, Aanspreken, Feedback geven, ontvangen, feedback forward, Voorkomen en omgaan met agressie, Salesvaardigheden, Lastige oudergesprekken, Presenteren, Ontwikkel- en andere personele gesprekken, Slecht nieuws, Omgaan met weerstand enz. enz.
 • Maatwerk
 • Diversiteit in acteursprofielen
 • Regionale inzet
 • Meertalige acteurs
 • Creatief in aanpak en resultaat gericht
 • Acteurs die gericht zijn op samenwerking en goede relatie
 • Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Het bureau en opdrachtgevers evalueren de inzet  en de samenwerking van de acteurs voortdurend. Dit versterkt de kwaliteit en de passende inzet.
   

Maatwerk
We besteden veel aandacht aan het inzetten van de meest geschikte acteur per opdracht, trainer, training, doelgroep, organisatie of soort bijeenkomst. Per opdracht wordt de acteur op kwaliteiten ingezet en geëvalueerd.

Expertacteurs
Onze expertacteurs zijn zeer ervaren rond rond deel thema's zoals verzuim- en inzetbaarheid,  functionerings- en beoordelingsgesprekken, laaggeletterdheid, het voorkomen en omgaan met agressie, veilig gedrag versterken binnen bedrijven en ziekenhuizen, ouderenmishandeling en huiselijk geweld, selectiegesprekken, personele gesprekken, slecht nieuws gesprekken e.d.
Er is daardoor ook qua inhoud een mooie diversiteit in acteursprofielen. Niet iedere acteur past op iedere opdracht! Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer te spreken over de kwaliteit van onze trainingsacteurs per opdracht en sector.

Diversiteit in trainingsacteurs
Het bureau heeft in haar pool trainingsacteurs: allochtone en meertalige trainingsacteurs, mannen, vrouwen, jongere en oudere acteurs en trainingsacteurs die affiniteit en werkervaring hebben binnen het bedrijfsleven, de zorgsector, de (zakelijke) dienstverlening, de medische sector, het onderwijs, de vervoerssector en/of (semi-)overheidssector. Dat maakt dat spel en inhoud geloofwaardig is voor de deelnemers.

Regionale acteursinzet
Het bureau beschikt over een landelijk dekkend netwerk van meer dan 70 ervaren geselecteerde professionele trainingsacteurs. Daardoor is maatwerk per opdracht en acteursinzet per regio mogelijk. In inzetten van regionale trainingsacteurs heeft voordelen. De acteur kent de cultuur van een regio en tevens zijn de reiskosten daardoor lager.
 
Professionele trainingsacteurs
Binnen trainingen, workshops, regietheater e.d. vormt het oefenen van praktijksituaties met professionele trainingsacteurs de schakel tussen theorie en praktijk. De trainingsacteur is bekend met de diverse gedragsmodellen en koppelt creatieve werkvormen aan leerwensen. Door hun geloofwaardig en hun dienend spel helpen zij de deelnemer in het ontwikkelen van nieuw gedrag.
De acteur speelt ter plekke in op de leerwensen en leerdoelen van de deelnemer. De acteur geeft concrete feedback en feedback op maat. Zijn feedback is direct toepasbaar in de praktijk. De deelnemer kan experimenteren met gedrag in een veilige oefensituatie. Onze acteurs zijn zeer ervaren en worden voortdurend geëvalueerd door trainers en opdrachtgevers.

Creatief in aanpak
De trainingsacteurs maken gebruiken van diverse werkvormen. Per thema, training en bijeenkomst zijn er diverse werkvormen beschikbaar. Er wordt op diverse wijze geoefend met de deelnemers. Hun leerwensen en de organisatiedoelen staan centraal. Op die manier ervaren de deelnemers onmiddellijk wat het effect is van hun handelen. Actie-Reactie! De trainer kan op basis van de diverse praktijkoefeningen een verbinding maken met de theorie, waardoor ervaringen ook inzichten worden. De regie van de training is in handen van de opleider of trainer, tenzij anders wordt overeengekomen. Het trainen met acteurs wordt door de trainers en deelnemers dan ook als zeer stimulerend en effectief ervaren. Door gericht te oefenen worden resultaten bereikt.

Trainingsacteurs die gericht zijn op samenwerking en goede relatie
We vinden het belangrijk dat de trainingsacteurs naast de bovengenoemde kwaliteiten een samenwerkingspartner zijn van de trainer, humor hebben en laagdrempelig zijn in het contact met de deelnemers.

Wilt u meer weten of wilt u een trainingsacteur inhuren, vul dan het onderstaande formulier in.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 78822

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >