Home  >  Onze diensten  >  Trainingsacteurs  >  Acteursbureau Hetsen & Visschers voor het inzetten van trainingsacteurs door het hele land

Acteurs inzetten door het hele land

U kunt een professionele trainingsacteur inzetten tijdens tal van training-, opleiding-, coaching, werving- en selectieprocedures binnen uw organisatie. Wij besteden veel aandacht aan het inzetten van de meest geschikte acteur per opdracht, organisatie, doelgroep en traject. Bovendien is het heel eenvoudig om in iedere regio een geschikte acteur te vinden: wij beschikken over een landelijk netwerk van meer dan 70 ervaren, professionele acteurs. Hetsen & Visschers heeft in haar pool acteurs en actrices, allochtone en meertalige acteurs, jongere en oudere trainingsacteurs en acteurs die affiniteit en ervaring hebben binnen het bedrijfsleven, de zorgsector, de (zakelijke) dienstverlening en/of (Semiet-)overheidssector. Zij kunnen bijvoorbeeld heel goed ingezet worden tijdens competentie trainingen, een cursus effectief beïnvloeden, onderhandelingstrainingen en het aanleren van commerciële vaardigheden. 

Direct inspelen op leerwensen

Binnen training, opleiding en selectieprocedures vormt het oefenen van praktijksituaties met professionele acteurs de schakel tussen theorie en praktijk. Door hun geloofwaardige trainingsacterend tijdens interactieve workshops, helpen zij de cursist in het ontwikkelen van nieuw gedrag. De acteurs zijn in staat de gewenste gedragskenmerken van de medewerker, de klant, de collega of de leidinggevende te tonen. Ze confronteren indien gewenst en zorgen voor opbouwende en heldere feedback tijdens en na het spel. De acteur beloont gewenst gedrag van de cursist direct en kan ter plekke inspelen op leerwensen en leerdoelen. Op die manier ondervinden de deelnemers direct de effecten van hun handelen.

In de nabespreking verwoordt de acteur welk gedrag hij bij de cursist signaleerde en welke reacties dat bij hem opriep. De trainer kan op basis van deze praktijkoefeningen teruggrijpen naar de theorie van de training. De acteurs maken gebruiken van diverse werkvormen. De regie van zulke training in vaardigheden is in handen van de opleider of trainer, tenzij anders wordt overeengekomen. Het trainen met acteurs wordt door de trainers en cursisten dan ook als zeer stimulerend en effectief ervaren. De meeste trainingsacteurs van Bureau Hetsen & Visschers zijn opgeleid als docent drama of hebben een toneelopleiding gevolgd.
Meer weten?

Co-trainers en senior-acteurs

De laatste jaren krijgen we steeds vaker het verzoek om een co-trainer in te zetten die zelfstandig of als co-trainer een dag of een dagdeel een groep begeleidt. Dit zijn senior-acteurs die tevens trainer zijn. Zij hebben een grote kennis van en ervaring met trainingen, diverse doelgroepen en theorieën. Zij beheersen meerdere werkvormen en kunnen uitstekend theorie- ondersteunende oefeningen toepassen.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 77868

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >