Home  >  Onze diensten  >  Trainingsacteurs  >  Een training acteur inhuren voor het trainen van uw medewerkers

Een training acteur inhuren voor het trainen van uw medewerkers

Het trainen met een professionele trainingsacteur is de ideale manier om de medewerkers van uw organisatie bepaalde vaardigheden aan te leren of inzicht te geven in menselijk gedrag.

De training acteur wordt ingezet bij diverse gedrags- en vaardigheidstrainingen om:

  • leerwensen te oefenen
  • deelnemers inzicht te geven en te confronteren met hun eigen gedrag in bepaalde situaties
  • te ervaren welk effect dit gedrag heeft op de directe omgeving
  • met feedback op maat nieuw gedrag te oefenen.

Een training acteur kan ook ingezet worden bij bijvoorbeeld interactieve workshops, rollenspellen en andere interactieve oefeningen waarin dagelijkse situaties worden gesimuleerd. Acteerbureau Hetsen & Visschers heeft jarenlange ervaring in het inzetten van professionele acteurs voor trainingen in heel Nederland.

Verfrissende en originele oefeningen

Met behulp van allerlei werkvormen, oefeningen en het geloofwaardig naspelen van alledaagse situaties, kunnen deelnemers met de trainingacteur allerlei persoonlijke vaardigheden dan wel managementvaardigheden oefenen. De training acteur gaat op een verfrissende, originele manier met diverse situaties om die de medewerker in de dagelijkse praktijk kan tegenkomen en die van invloed zijn op zijn of haar gedrag. Hoe reageert iemand op een nieuwe manier van werken of in het geval van een cultuurverandering binnen een organisatie? De trainingsacteur observeert tijdens een workshop of oefening scherp en voorziet de cursisten van feedback. De deelnemer kan deze terugkoppeling direct toepassen tijdens nieuwe oefeningen en dan een positieve ervaring opdoen.

Zeer betrokken training acteur inhuren

De ervaren trainingsacteurs van Hetsen & Visschers werken vanuit  betrokkenheid bij uw vraag en organisatie. De acteur verdiept zich voor uw  trainingen als geen ander in uw doelen en in de vaardigheden die u wilt versterken bij uw medewerkers. Of het nu gaat om een training klantgerichtheid, het voorkomen en omgaan met agressie, veiligheid en gedrag binnen ziekenhuizen en (petro)chemische bedrijven of om workshops over bijvoorbeeld functioneringsgesprekken. Per vraag wordt de meest passende persoon ingezet. Zo veel mogelijk regionaal. Onze selectie van acteurs zorgt voor landelijke dekking.

Daarnaast zijn de lijntjes bij Hetsen & Visschers kort: u heeft altijd persoonlijk contact. Heeft u op het laatste moment toch een andere invulling of aanpak? Uw wensen zijn leidend voor ons. De acteur kan door zijn brede en jarenlange ervaring razendsnel schakelen en u voorzien van passende creatieve werkvormen. Kortom, genoeg redenen om trainings acteurs te huren via het altijd betrokken acteursbureau Hetsen & Visschers!

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Uw vraag of reactie
Verificatie code*
 

* De verficatie code is: 76019

'Late Night' Show
Op een ontspannen en interactieve wijze uw onderwerp of thema onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een show à la ‘Late Night'!... meer >

Laaggeletterdheid
Weet jij waar je laaggeletterdheid aan kunt herkennen?... meer >

Leren omgaan met mondige ouders à la Luizenmoeder?
Die vinden we niet raar, we vinden ze alleen maar heel bijzonder.... meer >

Waarom storytelling werkt?
Een persoonlijk verhaal verbindt en raakt. Storytelling kun je leren. Leren hoe het jouw verhaal wordt! ... meer >